Wat eten we vandaag
MoksiPatoe is met traditionele Surinaamse food-producten al bijna 25 jaar een begrip in Nederland. Wij waren al vanaf 1975 in Paramaribo actief in deze sector. We zijn begonnen met producten zoals de speciale Hindoestaanse kerrie/massala poeder onder lokale merknaam.

We zijn in Nederland ooit klein begonnen met Surinaamse sambals, chutneys en marinades. Op dit moment brengen wij meer dan 35 Surinaamse producten uit, voor het snel en eenvoudig bereiden van verschillende gerechten. Daarnaast hebben we diverse kant-en-klare sambals en exotische siropen in ons assortiment.

We hebben een grote passie voor lekker Surinaams eten. Dankzij groot succes worden onze producten steeds vernieuwd en uitgebreid. Bereiding van onze producten wordt streng bewaakt onder Europese kwaliteitsnormen. Onze producten zijn gebaseerd op traditionele Surinaamse recepten die 100% gericht zijn om de authentieke smaak te behouden met de beste ingrediënten.

De Surinaamse Cuisine is voor iedereen bereikbaar, puur en simpel. Dus voor iedereen snel en eenvoudig genieten van een authentieke Surinaamse maaltijd. Ons doel is om Surinaams eten voor iedereen eenvoudig bereikbaar te maken!

MoksiPatoe en het assortiment
MoksiPatoe assortiment voor de Surinaamse Cuisine staat voor eenvoudig maar heerlijke complete gerechten en drankjes.

• Sambals: onmisbaar bij de Surinaamse Cuisine in verschillende smaken

• Mango Chutney: lekker kruidig en licht pikant

• Woksauzen: voor eenvoudig Surinaams roerbakken

• Marinades: voor overheerlijke kruidige vis- en vleesgerechten

• Ketjap Manis: om uw gerecht op smaak te brengen

• Exotische Siropen: voor heerlijke unieke limonades

• Saoto (Soto), heerlijk Javaanse soep in een handomdraai klaar. Maak de saoto compleet met de MoksiPatoe® Saoto Mix voor een heerlijke onmisbare krokante bite in uw soep

Andere kant-en-klare Toppings, als garnituur of bijgerecht:

• Sweet Spicy Onion: op basis van uien, mild en kruidig

• Sweet Spicy Potato: op basis van aardappel, licht pikant en kruidig

• Atjar: tropische tafelzuur met mango, om uw gerecht net iets extra's te geven

Sauzen voor bijvoorbeeld snacks, op basis van Madame Jeanette:

• Satésaus: een overheerlijke kruidige Javaanse pindasaus, licht pikant en geschikt voor elke gerecht

• Pepper sauce: heerlijke saus voor al uw snacks

• Boemboe’s: voor een snelle gekruide Surinaamse gerecht in verschillende smaken

Geniet van lekkere Surinaamse gerechten
Met MoksiPatoe is het zeer gemakkelijk om een masterchef te worden. Heerlijk en eenvoudig genieten van de lekkere Surinaamse keuken. MoksiPatoe biedt een grote keuze aan boemboes, marinades, woksauzen en natuurlijk de vertrouwde sambals en chutneys waarmee iedereen heerlijk Surinaams kan tafelen.

Onze kookproducten boemboe’s, wok sauzen en marinades zijn in de basis mild en kruidig, maar kan éénvoudig licht pikant tot pikant gemaakt worden door wat sambal/chutney aan de maaltijd toe te voegen. Daarom zijn de producten van MoksiPatoe voor iedereen geschikt, dus voor zowel voor de minder hete als hete liefhebber.

MoksiPatoe® voor iedereen
De flesjes met woksauzen, marinades en boemboe’s, zijn geschikt voor de bereiding van een maaltijd voor 4 personen, in een zeer korte tot korte bereidingstijd genieten van een overheerlijke maaltijd!

De sambals/chutneys, zijn uitermate geschikt als bijgerecht bij vele maaltijden en snacks. Voor iedereen een favoriete Surinaamse sambal, keuze uit vele smaken met een pikantheid van mild tot superhot.

Proef het verschil met MoksiPatoe®
MoksiPatoe is gemaakt voor u! Voor de echte masterchef maar ook voor de startende kok. MoksiPatoe staat voor een eenvoudige snelle bereiding en behoud van het originele Surinaamse karakter. Proef het verschil met MoksiPatoe en kook typische Surinaamse gerechten op basis van de marinades, boemboe’s en de woksauzen en onze andere producten.

Zo kan Saoto Soep worden gemaakt op basis van Saoto Mix en toevoeging van MoksiPatoe® Saoto Bouillon en kokend water.

Deel je recept of tips met anderen
Suggesties, je eigen recept delen of recept-tips zijn van harte welkom. Mail jouw idee naar MoskiPatoe. Bij geselecteerde unieke recepten ontvang je mooie verrassingspakket!

Facebook en MoksiPatoe
Wordt lid van onze Facebook pagina. Zo kun je ons volgen en op de hoogte blijven van de actualiteiten zoals nieuwe recepten, tips en nieuwe producten.

Hartelijk dank voor je bezoek en interesse in onze missie. En eet smakelijk!