Wat eten we vandaag
Hier vindt u meer informatie over onder andere gebruiksvoorwaarden en onze privacy verklaring

Copyright
MoksiPatoe® is een geregistreerde merknaam voor bijzondere Surinaamse levensmiddelen. Voor al het materiaal op deze website ligt het auteursrecht bij: © merkhouder van MoksiPatoe®. Alle rechten voorbehouden. Het wijzigen, versturen en verkopen en het voor commerciële doeleinden gebruiken van de inhoud van deze site is zonder uitdrukkelijke toestemming verboden. Voor materiaalgebruik neem contact met ons.

Disclaimer
Wij streven naar een zorgvuldige controle van de informatie die wij aanbieden. Wij doen dus onze uiterste best om juiste informatie te verschaffen, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Mocht u toch onjuistheden tegenkomen, dan stellen wij het zeer op prijs als u dit even aan ons meldt via contact-informatie onder “Klantenservice”.

Privacy
Wij vinden uw privacy erg belangrijk. Daarom gaan wij zorgvuldig om met de door u verstrekte gegevens en verstrekken deze nooit aan derden.

Suggestie/opmerking
Heb je een suggestie of opmerking over de website van ons? Meld u dit a.u.b. via onze contactgegevens. Deze vindt u via de homepage--> KlantenenService