Wat eten we vandaag
Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice.

Antwoordt op meest gestelde vragen hebben wij hieronder staan.

Dat is handig. Zo kan je heel snel antwoord op je vraag vinden.

Mijn supermarkt verkoopt MoksiPatoe nog niet
MoksiPatoe® producten zijn bij enkele supermarkten, waaronder Albert Heijn, verkrijgbaar. Het kan dus voorkomen dat jouw supermarkt of filiaal onze producten nog niet in hun assortiment heeft. Het beste kun je interesse kenbaar maken voor jouw favoriete product bij jouw winkel. Dit kun je persoonlijk doen, maar je kan natuurlijk ook een email sturen naar de klantenservice van jouw supermarkt. Daarnaast kun je bij je buurtwinkel vragen naar onze producten. Onze distributeur Vanka-Kawat komt namelijk bijna overal.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?
De houdbaarheidsdatum vind je op de fles/pot of op de dop of etiket. Bij de andere verpakkingen is dat soms op de verpakking. Deze houdbaarheidsdatum geldt zolang de verpakking niet eerder geopend is. Na het openen is het beperkt houdbaar.

Bewaaradvies
Bewaar bij voorkeur in het donker, bijvoorbeeld in een gesloten kastje. Eenmaal geopend wordt aangeraden soms koel te bewaren, maar soms het kan ook bij kamertemperatuur voor enkele weken bewaard worden.

Ik vind een antwoord niet, kan ik zelf een vraag stellen?
Ja, via Klantenservice vindt je aanwijzingen hoe je per email je vraag kunt stellen.

Gaat MoksiPatoe nieuwe producten lanceren?
Introducties van nieuwe producten houdt MoksiPatoe® niet geheim. We zullen via deze site en door middel informatie in de winkel kenbaar maken wanneer er een nieuw product wordt gelanceerd. Volg ons op Facebook om altijd op de hoogte te zijn van onze ontwikkelingen en heerlijke recepten!

Zit er een geheime ingrediënt in de MoskiPatoe product?
Dit is een misverstand. Alle ingrediënten staan gewoon op de verpakking, dus daar is niets geheimzinnigs aan. Het is echter wel zo dat alleen met de beste ingrediënten en een traditionele bereiding de beste authentieke smaak tot uiting komt.

Waar kan ik meer informatie over de producten van MoksiPatoe vinden?
Op onze site http://www.moksipatoe.com vind je naast de gehele assortiment ook productinformatie. Voor de meest actuele productinformatie verwijzen wij naar de informatie op het etiket. Vanwege productverbetering kan deze informatie namelijk wijzigen.

Mijn toko heeft een specifieke product niet
Mogelijk voeren sommige toko ons assortiment niet volledig. Zoek je een specifiek product welke je toko nog niet heeft? Aarzel dan niet, maar vraag er gerust naar en maak jouw interesse kenbaar. Je kunt ook contact opnemen met onze hoofddistributeur Vanka-Kawat Den Haag of met onze klantenservice.